عارضههای اسکلتی و عضلانی در صورتی که به موقع کنترل و درمان نشوند میتواند عواقب جبران ناپذیری را به همراه داشته باشند. به همین خاطر در صورت مشاهده هرگونه علائم مانند درد در کمر، ران، زانو، لگن و… باید به پزشک مراجعه کرد. برای تشخیص و درمان بیماریهای اسکلتی و عضلانی باید به بهترین متخصص ارتوپد در تهران مراجعه کرد. در این مقاله بر آن شدیم تا به برخی از پرسشهای رایج در این باره پاسخ دهیم. این سوالات عبارتند از:
- جراح ارتوپد کیست؟
- چه زمانی باید به متخصص ارتوپد مراجعه کنیم؟
- بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان کیست؟
- بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان در تهران را از کجا پیدا کنیم؟
اگر شما هم به دنبال یافتن پاسخی برای این سوالات هستید در ادامه با ما همراه باشید.
بهترین متخصص ارتوپد در تهران کیست؟
سیستم عضلانی اسکلتی بدن شامل استخوان، مفصل، رباط، تاندون، عضله، عصب است که به بدن اجازه حرکت میدهد. متخصص ارتوپد که به آن جراح استخوان و جراح ارتوپد هم گفته میشود با استفاده از روشهای جراحی و غیر جراحی به تشخیص، اصلاح، پیشگیری و درمان بیماران مبتلا به ناهنجاری اسکلتی، اختلالات استخوان، مفصل، عضله، رباط، تاندون، عصب و پوست و میپردازد.
با توجه به این که سیستم عضلانی اسکلتی بدن بسیار پیچیده است و هر گونه بروز مشکل در آن کیفیت زندگی انسان را تحت تاثیر قرار میدهد، مراجعه زود هنگام به بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان در صورت احساس درد و یا هرگونه علائم غیر طبیعی در سیستم عضلانی اسکلتی بدن ضروری است.
چه کسانی باید به بهترین متخصص ارتوپد در تهران مراجعه کنند؟
متاسفانه در اغلب موارد افراد به درستی نمیدانند که برای تشخیص و درمان بیماری خود باید به چه پزشکی مراجعه کنند. اگر شما دچار آسیب در:
- استخوان
- مفصل
- عضلات
- اعصاب و تاندون ها
شدهاید باید به بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان مراجعه کنید.
چه زمانی باید به بهترین متخصص ارتوپد مراجعه کنیم؟
در صورت مشاهده هر یک از علائم زیر برای طولانی مدت باید به پزشک متخصص در حوزه ارتوپد مراجعه شود:
- ورم زانو
- درد زانو
- خشکی زانو
- قفل شدن زانو
- خالی کردن زانو
- صدا دادن زانو
- درد جلوی زانو
- درد پشت زانو
- درد لگن و باسن
- درد ران پا
- درد شانه
- خشکی شانه
- کمر درد
- گردن درد
- درد دنبالچه
- درد و گزگز مچ دست و انگشتان
- درد مچ پا
- درد کف پا
بهترین متخصص ارتوپد چه نوع جراحیهایی انجام میدهد؟
جراح ارتوپد با توجه به شرایط بیمار میتواند از جراحیهای زیر برای درمان کمک بگیرد:
- جراحی تعویض مفصل زانو و لگن
- جراحی در مواردی مانند شکستگی مچ دست، آرنج و شانه، آرتروز شانه در موارد پیشرفته، پارگی تاندون های شانه، پیچ خوردگی و دررفتگی شانه و …
- جراحی در مواردی مانند شکستگی استخوان های ساق پا یا مچ پا، دررفتگی شدید مچ پا، آرتروز شدید مچ پا، آسیب های تاندون آشیل و …
با توجه به این که نتیجه جراحی تا حد بسیار زیادی به مهارت جراح بستگی دارد، عملهای جراحی ارتوپدی باید توسط بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان انجام شود.
بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان کیست؟
یکی از چالشهای اغلب بیماران پیدا کردن بهترین متخصص برای درمان بیماری است. در شهرهای بزرگ به ویژه تهران پیدا کردن بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان در اغلب موارد به راحتی امکان پذیر نیست. یکی از بهترین روشهای پیدا کردن متخصص ارتوپد و جراح استخوان خوب در تهران ارزیابی مدارک و اعتبار نامه جراح است.
از طرف دیگر برای بررسی میزان تجربه جراح ارتوپد میتوانید با بیمارانی که قبلا توسط وی جراحی شدهاند صحبت کنید. میزان رضایت آنها از عمل میتواند به بیماران در تصمیمگیری کمک کند. البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که نباید به نظرات و تجربیات تنها یک بیمار اکتفا کرد. برای پیدا کردن بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان در تهران باید وقت کافی گذاشت. برای جمع آوری اطلاعات بیشتر میتوان از نظرات منتشر شده درباره نحوه جراحی دکتر در بستر اینترنت نیز استفاده کرد.
ویژگیهای بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان در تهران
برخی از مهمترین ویژگیهای متخصص ارتوپد خوب عبارتند از:
- از آگاهی و دانش لازم در حوزه ارتوپدی برخوردار باشد.
- از توانمندی لازم برای پیاده سازی تئوریهای علمی برخوردار باشد.
- مقید به رعایت اصول حرفهای باشد.
- اخلاق مدار باشد.
- صبور باشد.
پاسخ به سوالات رایج بهترین متخصص ارتوپد در تهران
برای درمان آسیبهای ورزشی باید به چه کسی مراجعه کنیم؟
متخصص ارتوپد و جراح استخوان به درمان آسیب دیدگیهای مفصلی و اندامها به دنبال فعالیتهای ورزشی میپردازد. در صورت بروز هرگونه حادثه برای مفاصل یا اندام ورزشکار مانند آرنج، دست، شانه، زانو، مچ پا، مفصل لگن و… باید در سریعترین زمان ممکن به بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان در تهران مراجعه کند.
برای درمان آرتروز باید به متخصص ارتوپد و جراح استخوان مراجعه کنیم؟
بله. آرتروز یکی از بیماریهای بسیار شایع مفاصل است. اغلب افراد با افزایش سن دچار آرتروز میشوند. مهمترین نشانههای آرتروز عبارتند از: تحلیل و از بین رفتن غضروف مفصلی و رشد خارهای استخوانی که باعث التهاب بافت های اطراف می شود. یکی از نکات مهم در درمان آرتروز مراجعه زود هنگام به بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان در تهران است.
برای درمان ناهنجاری ارتوپدی اطفال باید به چه کسی مراجعه کنیم؟
برای درمان مشکلات ارتوپدی اطفال مانند ناهنجاری های کف پای صاف، زانوی ضربدری و پرانتزی، جراحی دررفتگی مادرزادی مفصل ران، درمان اختلالات حرکتی کودکان و … باید به متخصص ارتوپد مراجعه کرد.
آرتروسکوپی چیست؟
یکی از روشهای جدید برای تشخیص و درمان بیماری آرتروسکوپی است. در این روش جراح ارتوپد از یک دوربین برای دیدن داخل مفاصل استفاده میکند.
آیا جراحان ارتوپد برای درمان بیماریها همواره جراحی را توصیه میکنند؟
نخیر. با توجه به شرایط بیمار و نوع مشکلات مفصلی و استخوانی بیمار، متخصص ارتوپد و جراح استخوان نوع روش درمانی را تعیین میکند. روش جراحی تنها در صورتی برای بیمار انجام میشود که سایر گزینههای درمانی موثر واقع نشده باشند.
آیا برای درمان انحراف و کجی ستون فقرات باید به متخصص ارتوپد مراجعه کرد؟
بله. انحراف و کجی ستون فقرات در صورتی که حالت پیشرونده داشته باشد منجر به ایجاد تغییر در شکل قفسه سینه و پشت میشود. برای تشخیص و درمان انحراف ستون فقرات باید به بهترین متخصص ارتوپد و جراح استخوان مراجعه کرد.
متخصص ارتوپد و جراح استخوان در تهران
دکتر عباس بهراد متخصص ارتوپد و جراح استخوان در تهران با بیش از 15 سال تجربه عمل های جراحی فوق تخصصی زانو و لگن را با آخرین و بهترین روشهای دنیا انجام میدهند. برخی از این جراحیها عبارتند از:
- تعویض مفصل زانو و لگن (آرتروپلاستی=مفصل مصنوعی)
- عمل جراحی انحراف زانوها (پا پرانتزی و پا ضربدری یا x شکل)
- درمان آرتروز زانو به روش دارویی و تزریق ژل داخل زانو و پی آر پی و ازن تراپی
- جراحی بسته (آرتروسکوپیک) رباطهای صلیبی و منیسکهای زانو در ورزشکاران حرفه ای و غیر حرفه ای و افراد عادی
- جراحی انحراف انگشت شست پا (هالوکس والگوس)
- درمان گچ گیری و جراحی تمامی شکستی اندامها و جوش نخوردن شکستگی ها
در صورتی که نیاز به ویزیت توسط متخصص ارتوپدی، جراح زانو و لگن در تهران دارید میتوانید به مطب ایشان مراجعه کنید.