• info@dr-behrad.com
  • 02188792149
  • آدرس: تهران، خیابان گاندی شمالی، کوچه صانعی، پلاک 19 (ساختمان پزشکان نشاط)، طبقه 4، واحد 12
هزینه عمل منیسک

هزینه عمل منیسک

اعمال همزمان فشار و چرخش شدید مفصل زانو موجب آسیب یا پارگی منیسک می شود. برحسب شدت آسیب وارده، روش های مختلفی برای درمان این عارضه وجود دارد؛ به عنوان مثال می توان به استراحت، بریس، دارودرمانی، فیزیوتراپی و عمل جراحی اشاره کرد. این مقاله به یکی از موضوعات بسیار مهم در رابطه با این موضوع، تحت عنوان هزینه عمل منیسک زانو پرداخته است. با ما تا پایان همراه باشید.

آناتومی منیسک زانو

در رابطه با نحوه انجام و هزینه عمل منیسک زانو سوالات بسیاری وجود دارد. اما پیش ‌از پرداختن به این موضوع بهتر است کمی در رابطه با آناتومی این بخش از زانو و کارکرد آن بدانیم. منیسک یکی از اجزای مفصل بزرگ زانو است که همانند یک بالش بین استخوان‌ های درشت ‌نی و ران قرار می‌ گیرد. بر حسب موقعیت ، دو منیسک داخلی و خارجی در زانو قرار گرفته است. این دو بخش فیبری غضروفی (فیبروکلارتیلاژ)، وظیفه جذب شوک‌ های ناشی از ضربه و کاهش تنش ‌های وارده به زانو را برعهده دارد. این اقدامات در اصطلاح تعدیل نیروهای مضر مفصلی نامیده می ‌شود. به این موارد می‌ توان کمک به انتشار مایع سینوویال و پر کردن فضای داخل کپسول مفصلی را نیز اضافه کرد.

آسیب منیسک زانو

منیسک تحت تاثیر ترکیبی از فشار و چرخش زانو دچار آسیب می ‌شود. در این حالت به اصطلاح گازگرفتگی منیسک بین دو استخوان رخ می ‌دهد که در اکثر موارد پارگی بافت را به دنبال دارد. چرخش رو به خارج پنجه و ساق پا نسبت ‌به ران، منیسک داخلی را تحت تاثیر قرار می‌ دهد. عکس این حالت، یعنی چرخش رو به داخل پنجه و ساق پا نسبت ‌به ران، آسیب منیسک خارجی را موجب می شود. آسیب منیسک داخلی در مقایسه با نوع خارجی حدود ۵ برابر بیشتر است. این موضوع به بالا بودن فشار ناشی از وزن در قسمت داخلی، عرض کمتر و شعاع بیشتر منیسک داخلی نسبت داده می ‌شود. برحسب شکل پارگی منیسک، این عارضه به اشکال مختلف از قبیل عرضی، طولی، شعاعی، افقی، زبانه ای و … مشاهده می ‌شود.

پارگی منیسک زانو با چه علائمی نمود پیدا می ‌کند؟

افراد درگیر با پارگی منیسک معمولاً علائمی چون قفل ‌شدگی، صدا دادن، التهاب و تورم (بعد از یک روز) را تجربه می‌ کنند. همچنین احساس پاره شدن و یا گیر کردن بخشی از زانو افراد درگیر را آزار می ‌دهد. به این موارد می ‌توان احساس درد حین راه رفتن یا راست کردن زانو، از دست دادن تعادل و لاغر شدن عضلات زانو را نیز اضافه کرد. در صورت مشاهده این علائم مراجعه به متخصص ارتوپد ضرورت دارد.

هزینه عمل منیسک
هزینه عمل منیسک

نحوه درمان آسیب منیسک زانو

پزشک متخصص با معاینه بالینی و انجام عکس ‌برداری (اشعه ایکس یا ام آر آی) از زانوی فرد درگیر، روش درمانی مناسب را تعیین می‌ کند. آسیب خفیف منیسک نیاز به جراحی نداشته و به کمک استراحت، رژیم دارویی، زانو بند طبی (بریس) و تمرینات فیزیوتراپی بهبود می‌ یابد. تمرینات ورزشی، ماساژ درمانی، لیزر درمانی، اولتراسوند و الکتروتراپی از زیرمجموعه‌ های فیزیوتراپی به شمار می‌ روند. همچنین تزریق مستقیم به زانو نیز فرایند بهبودی را تسریع می‌ کند. اما آسیب ‌های شدید نیازمند انجام عمل جراحی است. عمل جراحی منیسک بسته به شرایط بیمار به دو روش ترمیم و جایگزینی قابل ‌انجام است. هزینه عمل منیسک زانو در هر یک از این موارد با هم متفاوت هستند.

عمل ترمیم منیسک زانو

هدف جراح در عمل ترمیمی، حفظ بافت غضروفی منیسک است. این روش در مواردی که امکان بهبودی بافت غضروفی وجود داشته باشد مورد استفاده قرار می ‌گیرد. معمولاً بخش ‌هایی دارای رگ‌ های خونی از منیسک برای این عمل جراحی مناسب تشخیص داده می ‌شوند. برای انجام عمل ترمیم، پارگی مینیسک با نخ مخصوص دوخته میشود.
در این روش، صاف کردن و شکل دادن به لبه‌ های پارگی و همچنین ایجاد سوراخ در بدنه غضروف منیسک (به ‌عنوان مجاری عروقی) از اهمیت بسیاری برخوردار است. زیرا این ‌موضوع ارتباط مستقیمی با بهتر شدن خونرسانی و افزایش سرعت بهبودی منیسک دارد. این عمل جراحی معمولاً به شیوه بسته و با کمک آرتروسکوپ انجام می ‌شود. برای استعلام هزینه عمل منیسک زانو به شیوه ترمیمی اینجا کلیک کنید.

عمل برداشت ناقص مینیسک

در صورت شدید بودن آسیب منیسک و نبودن امکان ترمیم، برداشت بخش پاره‌ طی عمل جراحی در دستور کار متخصص ارتوپد قرار می گیرد. البته نبود بخشی از منیسک که به‌ عنوان ضربه گیر بین استخوان ‌ها قرار دارد، زانو را با مشکلات متعددی همچون درد و آرتروز مواجه می کند. به همین دلیل عمل برداشتن منیسک در رده‌ های سنی مختلف با عمل جراحی مکمل از قبیل تعویض مفصل زانو و یا پیوند منیسک همراه است.
عمل تعویض مفصل معمولاً برای سالمندان مورد استفاده قرار می ‌گیرد. اما پیوند یا جایگزین منیسک برای رده‌ های سنی پایین مناسب ‌تر است. اگرچه چند دهه از ابداع عمل پیوند منیسک می ‌گذرد. اما به دلیل محدود بودن افراد واجد شرایط برای گرفتن منیسک پیوندی، این روش کمتر توسط پزشکان مورد استفاده قرار می‌ گیرد. شرایط لازم برای انجام عمل پیوند منیسک عبارتند از:
طبیعی بودن محور زانو و نداشتن مشکل زانوی پرانتزی یا ضربدری
فعال بودن فرد مورد نظر از لحاظ جسمی
نداشتن مشکل ساییدگی زانو یا آرتروز
نداشتن محدودیت حرکتی در زانو
پایین بودن سن کمتر از ۵۰ سال
سلامت عملکرد رباط های زانو
نداشتن سابقه عفونت در زانو
نداشتن اضافه ‌وزن و چاقی

هزینه عمل منیسک
هزینه عمل منیسک

هزینه عمل منیسک زانو

افراد مبتلا به این عارضه باید درباره هزینه عمل منیسک زانو با یک متخصص ارتوپد مشورت کنند. زیرا هزینه ‌های عمل برای همه افراد یکسان نیست و تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد. لازم به ذکر است که خوشبختانه هزینه این عمل جراحی تحت پوشش بیمه های مختلف قرار دارد و هزینه های پرداختی توسط بیمار متناسب با نوع بیمه کاهش می یابد. از جمله عوامل تاثیرگذار در هزینه عمل منیسک زانو می ‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
موقعیت جغرافیایی
شدت آسیب وارده
تجربه و تخصص پزشک
نوع بیمارستان یا کلینیک
روش جراحی (ترمیم یا بازسازی)
انجام عمل تحت بیهوشی یا بی ‌حسی
تجهیزات مورد استفاده برای عمل جراحی

سخن پایانی
ما در این مقاله تمامی نکات پیرامون هزینه عمل منیسک زانو را مورد بررسی قرار دادیم. پارگی های شدید منیسک نیازمند انجام جراحی ترمیمی یا پیوندی است. هزینه عمل در هر یک از این موارد مشابه هم نیستند. بلکه هزینه ها بعد از معاینه دقیق بیمار و بر اساس شدت آسیب، نوع روش مورد استفاده، تجربه و تخصص پزشک و … تعیین می شوند. دکتر عباس بهراد متخصص ارتوپد و جراح زانو و لگن آماده خدمت رسانی به متقاضیان عزیز در رابطه با عمل جراحی منیسک هستند. برای گرفتن نوبت ویزیت حضوری و استعلام هزینه عمل منیسک زانو از طریق شماره های درج شده در سایت اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

PhoneInstagramEmailBehance